Om meg

Min historie

Jeg startet med webside design/utviklig da jeg var 15 år. Da jeg fant en interesse for webdesign og utvikling til og med generell datakunnskap innen grafikk, programvare og maskinvare.

Min lidenskap for design

Design og koding har vært min lidenskap siden de dagene jeg begynte å jobbe med datamaskiner, men jeg trives meg godt i webdesign / utvikling.
Jeg liker å utvikle nettsider særlig med WordPress.

Jobber med WordPress

 Jeg hadde hørt om WordPress før, men har aldri virkelig gravd inn i det. Dette endret seg da jeg bestemte meg for at jeg var inne for å utvide ferdighetene mine, slik at jeg kunne få designprosjektene mine til å komme på nettsider.

Hvordan jobber du?

Min arbeidssteg

Jeg følger alltid spesifikke trinn når jeg jobber med et designprosjekt. På denne måten kan jeg holde alt organisert, og det skaper sjanse å prate om prosjektet med kundene mine.

Hva bruker jeg?

Software

Jeg liker å bruke de siste sofrware teknologi til mine prosjekter, slik at jeg vet det er ingen bedre for å bruke til kundene mine. Desse er de platformene jeg pleier å bruke veldig ofte.

De ofte stilte spørsmål jeg får

F.A.Q

Ja! det kan du. Jeg bruker de siste software teknologi og den gjør det kjempe enkelt å redigere tekst, bilder, og mange andre innholdet. Du kan nesten redigere alt på sidene om du ønsker det.

Mest av de prosjektene jeg jobber med starter fra 7000,-Kr og opptil 30,000,-Kr. Den avhenger av dine behov og ønsker, design og funksjonalitet og om du trenger nettbutikk, om du vil tilkoble Vipps, Klarna osv.

Så klart det er du som eier websiden. Jeg eier ikke noe av websider jeg bygger. Hvis du vil, kan jeg gi deg full administratortilgang, så du kan til og med slette meg om du vil. Du betaler for webside, så det er din eiendom. Det eneste jeg vil er å plassere websiden i porteføljen min på min websiden hvis jeg vil det.

The only thing that I would like to is to put the website in my portfolio on my website if I want to.
Det tar cirka 1 måned. Men de fleste tar det lengre tid på grunn av forskjellige revisjoner som vi må gjennom for å få et perfekt nettside og tiden det tar for deg å gi bilder, tekster og informasjon som skal være synlig på nettsidens frontend.